• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

BMW Service

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Vanuit onze BMW service beschikt PROCAR over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om u op dealerniveau van dienst te zijn. Met origineel BMW diagnosegereedschap gaan wij sneller en gerichter te werk, wat tijd bespaart als het gaat om het verhelpen van storingen, het updaten van software en/of navigatie en het programmeren van modules. Door gebruik te maken van het originele BMW werkplaatshandboek werken onze monteurs volgens de richtlijnen van BMW aan uw auto, zoals de fabrikant dat bedoeld heeft.

Verbeterde producten

Natuurlijk zijn er bepaalde zaken die beter kunnen als het origineel, maar daarvoor is PROCAR ook specialist op dat gebied. Waar de merkdealer zich volgens de fabrikant aan strikte regels moet voldoen, mogen wij daar vanaf wijken als het om verbeterpunten en/of aanpassing van de betrouwbaarheid gaat. Ook vindt u bij ons verbeterende onderdelen die de betrouwbaarheid en kwaliteit van uw BMW verbeteren. Dat maakt onze BMW service veelzijdig en betrouwbaar. 

Ophaaldienst BMW door heel Nederland

Onze klanten komen vanuit heel Nederland. PROCAR werkt samen met een betrouwbare partner die uw auto kan ophalen in het geval van pech, reparatie of andere werkzaamheden – waar u ook woont in Nederland. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, behalve contact met ons op te nemen.
Dankzij onze ophaaldienst voor uw BMW bespaart u tijd en weet u zeker dat uw auto in vertrouwde handen bij PROCAR is!

BMW Specialist PROCAR versus de officiële merkdealer

PROCAR hanteert een goedkoper werkplaatstarief. Wij zien vooral veel BMW’s in onze werkplaats die ouder zijn dan 3 jaar, waarbij wij veel ervaring opdoen met storingen en slijtage van bepaalde onderdelen.

PROCAR heeft een open werkplaatsbeleid. U mag als klant dus onder begeleiding mee naar de werkplaats, zodat u mee kunt kijken wanneer onze monteurs bepaalde werkzaamheden verrichten. Geen geheimen, maar transparant en eerlijk!

U vraagt wij draaien! Wenst u een fotoreportage van de werkzaamheden aan uw auto, zoals het het reviseren van de motor van uw BMW? Of wilt u graag uw oude onderdelen retour? Niets is ons te gek.

Wilt u als nieuwe klant eerst een kijkje komen nemen in ons bedrijf, dan bent u welkom! Wilt u graag advies over het kopen van een BMW, maar u bent geen klant van ons? Ook geen probleem. Wij zijn er om iedereen te helpen. Klant of niet! Heeft u een technische vraag? Ook dan zijn wij er weer om u te helpen!

GRATIS OFFERTE

Beschrijf uw aanvraag: