• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

BMW Aankoopkeuring

Geen verassingen achteraf.

De aankoop van een BMW is een bijzonder moment, maar u wilt op een later moment niet geconfronteerd worden met reparaties. Laat daarom altijd de auto uitvoerig nakijken door onze ervaren specialisten. Wij beschikken namelijk over de middelen en de expertise om de technische staat van de auto in kaart te brengen.

Als eerste starten wij met proefrit wat gevolgd wordt door de auto op de brug te zetten voor een uitgebreide inspectie. Als wij klaar zijn nemen wij onze bevindingen met u door en zo nodig kunt u foto’s maken ter aanvulling op het rapport.

Kosten aankoopkeuring.

De kosten van een aankoopkeuring kunnen variëren. Dit is afhankelijk van het type en model waarbij er soms aanvullende inspecties worden uitgevoerd. Denk hierbij aan een compressietest, vanosdruk test of als een specifiek onderdeel extra gecontroleerd moet worden waarbij er onderdelen moeten worden losgemaakt.

Vanafprijs € 89,-

 

De voordelen.

Een aankoopkeuring geeft u een goed beeld van de conditie van de auto en de staat van onderhoud. Bij elke type BMW en motor combinatie weten wij op welke zwakke plekken er gelet moet worden zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Voordelen:

  • Het rapport geeft een goede onderhandelingspositie bij de aankoop
  • Uitgebreide inspectie van de auto op diverse punten door onze technische experts
  • Controle van carrosserie, onderstel, motor, versnellingsbak, remmen en stuurinrichting
  • Storingsgeheugen uitlezen met bijbehorende km-standen.

Bovendien beoordelen wij de laklaagdikte.  Zo kunnen eventuele schade’s uit het verleden opgespoord worden.

GRATIS OFFERTE

    Beschrijf uw aanvraag: