• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

BMW Specialisme

Hoge kwaliteit, scherpe prijzen

Vanuit onze BMW specialisme beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om u op dealerniveau van dienst te zijn. Met origineel BMW diagnosegereedschap gaan wij sneller en gerichter te werk, wat tijd bespaart als het gaat om het verhelpen van storingen, het updaten van software en/of navigatie en het programmeren van modules. Door gebruik te maken van het originele BMW werkplaatshandboek werken onze monteurs volgens de officiële richtlijnen aan uw auto, zoals de fabrikant dat bedoeld heeft. Hierdoor zijn wij in staat onderhoud en reparaties uit te voeren met behoud van fabrieksgarantie of premium selectie garantie.

Dealer niveau, lagere prijzen

Voor ons is het mogelijk om uw auto op dealer niveau te onderhouden en raadplegen doordat er gebruik wordt gemaakt van alle BMW diensten zoals het uitlezen van uw sleutel, opvragen terugroepacties, raadplegen technische service acties bij specifieke problemen en het digitaal wegschrijven van het onderhoud in uw auto. Op dealer niveau met gunstigere prijzen.

Ophaaldienst door heel Nederland

Onze klanten komen vanuit heel Nederland. PROCAR werkt samen met een betrouwbare partner die uw auto kan ophalen in het geval van pech, reparatie of andere werkzaamheden – waar u ook woont in Nederland. Hiervoor hoeft u zelf niets te doen, behalve contact met ons op te nemen. Dankzij onze ophaaldienst voor uw BMW bespaart u tijd en weet u zeker dat uw auto in vertrouwde handen is!

 

PROCAR versus de officiële merkdealer

Wij bieden service op dealer niveau aan met een lager uurtarief als de merkdealer waarbij persoonlijke contact ook niet geheel onbelangrijk is.

PROCAR heeft een open werkplaatsbeleid. U mag als klant dus onder begeleiding mee naar de werkplaats, zodat wij reparatieadviezen kunnen toelichten. Geen geheimen, maar transparant en eerlijk!

Wilt u als nieuwe klant eerst een kijkje komen nemen in ons bedrijf, dan bent u welkom! Wilt u graag advies over het kopen van een BMW, maar u bent geen klant van ons? Ook geen probleem. Wij zijn er om iedereen te helpen. Klant of niet!

GRATIS OFFERTE

    Beschrijf uw aanvraag: