• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

PROCAR BMW Specialist & APK keuringsstation Zwolle

PROCAR bestaat uit een team enthousiaste mensen die graag voor u klaar staan. Met veel kennis en ruim 15 jaar ervaring in het vak zijn wij gespecialiseerd in BMW en BMW M, maar u kunt voor APK, occasions, service en onderhoud van elk ander automerk bij ons terecht.

Voor het maken van een afspraak of een prijsindicatie kunt u altijd bij ons binnenlopen of bellen op nummer 038-4607499.

Onze ingrediënten

Gedreven, behulpzaamheid en een passie voor BMW! Drie ingrediënten die het mogelijk maken om altijd voor u klaar te staan, wanneer dan ook. Persoonlijk contact is daarom belangrijk voor ons, maar vooral voor u.

Je kunt dus gerust zeggen dat wij gedreven worden door passie!

Dé BMW Specialist van Zwolle

Uit liefde voor het merk zijn wij ons gaan specialiseren in BMW. Inmiddels hebben wij daarin al meer dan 15 jaar ervaring. De ervaring die wij hebben opgebouwd heeft ons veel kennis gegeven over de techniek en de zwakke punten bij BMW. Wij werken daardoor efficiënt, deskundig en snel met behulp van de juiste gereedschappen. Verder leveren wij ook onderdelen en verbeterde producten die uw BMW alleen nog maar betrouwbaarder maken.

Haal- en brengservice

Bij ons bent u uw auto nooit langer kwijt dan nodig is. U kunt ervoor kiezen om bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee op uw auto te wachten. Ook bieden wij haal- & breng service (in een straal van 10 km) aan.

Zo kunt u gewoon naar huis of aan het werk in de tijd dat wij ons bezighouden met uw auto. Wanneer de auto klaar is halen we u weer op.

Haal- en brengservice is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Leenauto of leenfiets

Wij beschikken over drie leenauto’s en 2 leenfietsen. Voor de auto’s geldt dat u deze bij onderhoud en / of reparaties boven de € 250,- kosteloos gebruiken.
Bij onderhoud en / of reparatie onder de € 250,- vragen wij een vergoeding van € 19,- per dag.
U krijgt de auto mee met een volle tank en de auto dient ook weer teruggebracht te worden met een volle tank. Van onze leenfietsen kunt u te allen tijde kosteloos gebruik maken.
Graag horen wij bij het maken van de afspraak of u een leenauto of leenfiets wenst te gebruiken, zodat wij deze voor u vrij kunnen houden.

Lekkere koffie of een rondje Nürburgring

Wilt u liever wachten op de reparatie? Of meekijken in de werkplaats? U bent van harte welkom bij ons onder het genot van een kopje koffie!

Voor de echte BMW motorsport fan staat er ook een playseat klaar om een rondje Nürburgring te rijden!

Duurt de reparatie lang? Een dagje naar de binnenstad van Zwolle is leuk! Wij kunnen u tijdens de reparatie afzetten en ophalen in de stad zodat u de mooiste stad van Nederland kunt bekijken!