• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

PROCAR , uw specialist in BMW

PROCAR bestaat uit een team enthousiaste BMW liefhebbers die graag voor u klaar staan. Met veel kennis en ruim 18 jaar ervaring in het vak zijn wij gespecialiseerd in BMW en BMW M.

Voor het maken van een afspraak of een prijsindicatie kunt u altijd bij ons binnenlopen of bellen op nummer 038-4607499.

Ontstaan door liefde voor het merk en gedreven door Passie.

Gedreven, behulpzaam en een passie voor BMW! Drie ingrediënten die het mogelijk maken om altijd voor u klaar te staan, wanneer dan ook. Persoonlijk contact is belangrijk voor ons, maar vooral voor u.

 

Dé Specialist in BMW

Uit liefde voor het merk zijn wij ons gaan specialiseren in BMW. Inmiddels hebben wij daarin al meer dan 18 jaar ervaring. De ervaring die wij hebben opgebouwd heeft ons veel kennis gegeven waarmee wij op de juiste wijze aan uw auto kunnen werken. Wij werken daardoor efficiënt, deskundig en snel met behulp van de juiste gereedschappen. Verder leveren wij ook onderdelen en verbeterde producten die uw BMW alleen nog maar beter maken.

Benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in ons bedrijf.

Wilt u nog meer weten of zien? Kom dan gerust langs voor een kennismaking of voor een tour door ons bedrijf.

Haal- en brengservice

Bij ons bent u uw auto nooit langer kwijt dan nodig is. U kunt ervoor kiezen om bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee op uw auto te wachten. Ook bieden wij haal- & breng service (in een straal van 10 km) aan.

Zo kunt u gewoon naar huis of aan het werk in de tijd dat wij aan uw auto werken. Wanneer de auto klaar is halen we u weer op.

Haal- en brengservice is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Leenauto of leenfiets

Leenauto

Wij beschikken over meerdere huurauto’s en leenfietsen. Uw BMW wordt door ons snel en vakkundig gerepareerd, zodat u deze niet lang hoeft te missen. Mocht u niet zonder auto kunnen of duurt een reparatie langer als verwacht dan kunt u gebruik maken van onze huurauto service.

Graag horen wij bij het maken van de afspraak of u een huurauto of leenfiets wenst te gebruiken, zodat wij deze voor u vrij kunnen houden voor de dag dat uw auto ter reparatie staan aangeboden. U krijgt de auto mee met een volle tank en de auto dient ook weer teruggebracht te worden met een volle tank. Van onze leenfietsen kunt u te allen tijde kosteloos gebruik maken.

Kosten huur auto:   € 35,-  per dag incl. btw. exclusief de brandstof.

Lekkere koffie of een rondje Nürburgring

Wilt u liever wachten op de reparatie? Of meekijken in de werkplaats? U bent van harte welkom bij ons onder het genot van een kopje koffie!

Duurt de reparatie lang? Een dagje naar de binnenstad van Zwolle is leuk! Wij kunnen u tijdens de reparatie afzetten en ophalen in de stad zodat u de mooiste stad van Nederland kunt bekijken!