• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

Haal- en brengservice

Bij ons bent u uw auto nooit langer kwijt dan nodig is. U kunt ervoor kiezen om bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee op uw auto te wachten. Ook bieden wij haal- & breng service (in een straal van 10 km) aan.

Zo kunt u gewoon naar huis of aan het werk in de tijd dat wij aan uw auto werken. Wanneer de auto klaar is halen we u weer op.

Haal- en brengservice is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Leenauto of leenfiets

Wij beschikken over meerdere huurauto’s en leenfietsen. Uw BMW wordt door ons snel en vakkundig gerepareerd, zodat u deze niet lang hoeft te missen. Mocht u niet zonder auto kunnen of duurt een reparatie langer als verwacht dan kunt u gebruik maken van onze huurauto service.

Graag horen wij bij het maken van de afspraak of u een huurauto of leenfiets wenst te gebruiken, zodat wij deze voor u vrij kunnen houden voor de dag dat uw auto ter reparatie staan aangeboden. U krijgt de auto mee met een volle tank en de auto dient ook weer teruggebracht te worden met een volle tank. Van onze leenfietsen kunt u te allen tijde kosteloos gebruik maken.

Kosten huur auto:   € 29,00 per dag incl. btw. exclusief de brandstof.

Lekkere koffie of een dagje uit in Zwolle

Wilt u liever wachten op de reparatie? Of meekijken in de werkplaats? U bent van harte welkom bij ons onder het genot van een kopje koffie!

Duurt de reparatie lang? Een dagje naar de binnenstad van Zwolle is leuk! Wij kunnen u tijdens de reparatie afzetten en ophalen in de stad zodat u de mooiste stad van Nederland kunt bekijken!