• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

Haal- en brengservice

Bij ons bent u uw auto nooit langer kwijt dan nodig is. U kunt ervoor kiezen om bij ons onder het genot van een kopje koffie of thee op uw auto te wachten. Ook bieden wij haal- & breng service (in een straal van 10 km) aan.

Zo kunt u gewoon naar huis of aan het werk in de tijd dat wij aan uw auto werken. Wanneer de auto klaar is halen we u weer op.

Haal- en brengservice is mogelijk van maandag t/m vrijdag.

Leenauto of leenfiets

Wij beschikken over meerdere huurauto’s en leenfietsen. Uw BMW wordt door ons snel en vakkundig gerepareerd, zodat u deze niet lang hoeft te missen. Mocht u niet zonder auto kunnen of duurt een reparatie langer als verwacht dan kunt u gebruik maken van onze huurauto service.

Graag horen wij bij het maken van de afspraak of u een huurauto of leenfiets wenst te gebruiken, zodat wij deze voor u vrij kunnen houden voor de dag dat uw auto ter reparatie staan aangeboden. U krijgt de auto mee met een volle tank en de auto dient ook weer teruggebracht te worden met een volle tank. Van onze leenfietsen kunt u te allen tijde kosteloos gebruik maken.

Kosten huur auto:   € 29,00 per dag incl. btw. exclusief de brandstof.

Lekkere koffie of een rondje Nürburgring

Wilt u liever wachten op de reparatie? Of meekijken in de werkplaats? U bent van harte welkom bij ons onder het genot van een kopje koffie!

Voor de echte BMW motorsport fan staat er ook een playseat klaar om een rondje Nürburgring te rijden!

Duurt de reparatie lang? Een dagje naar de binnenstad van Zwolle is leuk! Wij kunnen u tijdens de reparatie afzetten en ophalen in de stad zodat u de mooiste stad van Nederland kunt bekijken!