• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

Emad


Eigenaar /// APK keurmeester /// M-specialist

“BMW is mijn levensstijl.”
Emad heeft het bedrijf in 2003 opgericht met zijn vader. Hij is in het bezit van 1e monteurs diploma met APK keurmeesterschap. Met een duidelijke voorkeur voor BMW M is hij vaak in de werkplaats te vinden; sleutelend aan een BMW M, storingen oplossen, revisies van motoren, chiptunen, software updating en als ondersteuning voor de overige monteurs. Hij staat altijd klaar voor klanten, ook al is dat append op een zondagavond om 23:00 uur – dat maakt hem niks uit.

Angelique


Eigenaar /// Receptie

“Ik wil klanten tevreden stellen – daar word ik blij van!”
Angelique, de vrouw van Emad, is mede-eigenaar en zij voelt zich als een vis in het water achter de receptie, waar zij het eerste aanspreekpunt is voor klanten. Of het nu gaat om het maken van een afspraak, problemen oplossen of technische vragen – Angelique helpt u graag verder. Klanten tevreden stellen is waar zij voor staat!

Jeffrey


1e Monteur /// APK keurmeester /// BMW specialist

“Waardering van de klant – daar doe je het voor!”
Jeffrey is net als Emad een echte BMW liefhebber en zal ook zeker niks anders gaan rijden. Jeffrey houdt zich als 1e monteur en APK keurmeester bezig met het reguliere onderhoud van alle merken, maar vooral met BMW’s. Vanosrevisie, onderstellen en storingen oplossen behoren tot zijn taken. Contact met de klanten vindt hij leuk – een tevreden klant die enthousiast wegrijdt is altijd weer zijn doel.

Robin


1e Monteur /// APK Keurmeester /// BMW specialist

“Ik hou niet van half werk – het moet gewoon goed!”
Robin is ooit begonnen als stagiair en is nu 1e monteurs en apk keurmeester. Of het nou gaat om een vanos revisie van een E46 of het vervangen van een distributieketting van een 320i, hij is er altijd serieus mee bezig. Half werk houdt hij niet van, het moet gewoon goed!