• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

BMW M Specialisme

BMW M – de krachtigste letter ter wereld

BMW M staat voor pure autosport in een luxe jasje. Krachtig in alle aspecten en vooruitstrevend in techniek.

Puur genot

Het is een puur genot om aan perfectie te werken. Alles werkt zeer nauwkeurig en is perfect op elkaar afgestemd. Ontstaan uit de raceafdeling van BMW, loopt deze absoluut voor op zijn concurrenten. Voorzien van atmosferische motoren met een pk/l verhouding van meer dan 100pk per liter die gecombineerd wordt met een goed gebalanceerd onderstel en remmen, is dit het recept voor een raceauto met kenteken!

M Specialist Nederland

Wij kunnen gerust zeggen dat wij de grootste BMW M specialist van Nederland zijn. Onze klanten komen uit alle uithoeken van het land. U vindt daarom altijd een BMW M in onze werkplaats terug.

M Specialisme van A t/m Z

De service van PROCAR op deze afdeling loopt uiteen van het vervangen van remmen tot volledige circuit ombouw. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om bijna alle BMW M motoren te reviseren of te onderhouden. Werkzaamheden zoals vanos revisies, storingen opsporen en onderstel aanpassingen is voor ons dagelijks werk.

Waarom is PROCAR M specialist?

De eigenaar Emad Etemadi begon op zijn 19e al met zijn eerste M auto, de E36 M3. Daarna is het bijna nooit wat anders geweest dan een BMW M. Van een oude E24 M635csi tot de legendarische E60 M5 V10.

BMW M weerspiegelt wie Emad is: nauwkeurig, perfectionistisch en vastberaden om een doel te behalen. ‘Ik doe het goed, anders niet’ is zijn motto. Vanuit deze filosofie is onze project auto de M3 V10 DCT ontstaan.  Hiermee hebben wij laten zien dat alles mogelijk is.

Onderhoud en motorrevisie BMW M

De M motoren die ontwikkeld zijn vanuit de BMW racerij zijn gemaakt om met name veel toeren te maken. Dit zorgt juist voor die geweldige 100pk/L verhouding. Veel toeren betekent ook snellere slijtage aan de motor. Voor alle type M motoren weten wij precies waarop gelet moet worden als het gaat om het voorkomen van motorschade door vroegtijdige slijtage. In de afgelopen jaren zijn ons alle kwalen wel bekend en hiermee bent u zeker van de juiste expertise als het om uw waardevolle BMW M.

Wilt u meer informatie, belt u dan met 038-4607499 of mail ons op info@autoserviceprocar.nl. Vul hiernaast het formulier in en wij bellen u terug!

GRATIS OFFERTE

    Beschrijf uw aanvraag: