• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

BMW M Service

BMW M – de krachtigste letter ter wereld

Natuurlijk kan het altijd een stapje hoger. BMW M power staat voor pure motorsport voor op straat of op het circuit. Voor beide is uw waardevolle M in de juiste handen bij PROCAR.

BMW M – puur genot

Wij vinden het een puur genot om aan zulke auto’s te sleutelen! Alles werkt zeer nauwkeurig en is perfect op elkaar afgestemd. Ontstaan uit de raceafdeling van BMW, loopt deze absoluut voor op zijn concurrenten. Voorzien van motoren met een pk/l verhouding van meer dan 100pk per liter en perfect afgestemde onderstellen zijn deze auto’s het ultieme wagenpark van BMW.

BMW is onze passie

Door aan diverse merken auto’s gewerkt te hebben, krijg je toch een passie voor een bepaald merk. Bij PROCAR is BMW een favoriet merk waar we graag met liefde en veel ervaring aan werken.

BMW Service van A t/m Z

De service van PROCAR op deze afdeling loopt uiteen van het vervangen van remmen tot volledige circuitombouw. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om bijna alle BMW M motoren te reviseren of te onderhouden. Werkzaamheden zoals vanosrevisies, storingen opsporen en onderstelaanpassingen is voor ons dagelijks werk. Niks is ons te gek!

Waarom is PROCAR BMW M specialist?

De eigenaar Emad Etemadi begon op zijn 19e al met de legendarische BMW E36 M3. Daarna is het bijna nooit wat anders geweest dan een BMW M. Van een oude E24 M635csi tot de legendarische E60 M5 V10. Hij kent ze allemaal.

BMW M weerspiegelt wie Emad is: nauwkeurig, perfectionistisch en vastberaden om een doel te behalen. ‘Ik doe het goed, anders niet’ is zijn motto.

Onderhoud en motorrevisie BMW M

Wij hebben ons in de afgelopen 10 jaar verdiept in de lijn van BMW M. Dit zijn motoren die ontwikkeld zijn vanuit de racerij van BMW. Om racerij en straatgebruik te combineren voor de commerciële markt hebben deze motoren de juiste aandacht, kennis en het juiste gereedschap nodig. Onze passie heeft er voor gezorgd dat wij nu over meer dan de nodige kennis beschikken om deze fantastische motoren te onderhouden en repareren.

Wilt u meer informatie, belt u dan met 038-4607499 of mail ons op info@autoserviceprocar.nl. Vul hiernaast het formulier in en wij bellen u terug!

GRATIS OFFERTE

Beschrijf uw aanvraag: