• Ma - Vrij: 08:30 - 17:30
  • Marsweg 55a - 8013 PE ZWOLLE
  • 038-4607499

BMW Navigatie update

De nieuwste BMW Navigatie update

Uiteraard is het ook mogelijk om bij PROCAR de versie van uw navigatie te vernieuwen naar de meest actuele versie. Twee keer per jaar brengt BMW een update uit die uw navigatie voorziet van alle nieuwe en aangepaste wegen. Deze update duurt ongeveer 40-50 minuten.

De update is geschikt voor alle BMW modellen met het CCC, CIC of NBT navigatie systeem.

CIC

De recentere E-series van BMW tussen 2008 en 2012 zijn voorzien van een CIC met een harde schijf. Op deze harde schijf kan muziek gezet worden, maar ook de kaarten voor uw navigatie staan hierop. Deze kaarten kunnen eenvoudig worden geüpdatet met een USB-stick. Wel heeft u hiervoor een activatiecode nodig. Dit kan PROCAR voor u verzorgen.

NBT

De nieuwere F-series vanaf 2012 zijn voorzien van NBT (Next Big Thing) – deze is sneller en uitgebreider dan de CIC. Maar ook de NBT gebruikt een harde schijf net zoals de CIC voor de navigatiekaarten en ook die worden met een USB-stick geüpdatet. De diensten hiervoor zijn gelijk aan die voor de CIC.

Kosten & Werkwijze

Bel, mail of kom gerust langs om een afspraak te maken. Op de afspraak installeren wij de kaarten direct voor u – terwijl u wacht. De update duurt meestal tussen de 40 en 60 minuten. De kosten hiervan verschillen per auto. Geef uw type, bouwjaar en soort navigatie (CIC of NBT) door aan ons en wij maken voor een u een scherpe prijs, vanaf € 60,00!

U bereikt PROCAR via 038-4607499 of info@autoserviceprocar.nl of het formulier hiernaast.

GRATIS OFFERTE

Beschrijf uw aanvraag: